over Deuvel Design

Deuvel Design is een ontwerpbureau en meubelmakerij in één! De persoon erachter ben ik, Saskia Dekker-Dorresteijn. Ik kan voor u de meubels ontwerpen waar u al lang naar op zoek was maar die nergens te koop zijn. En net zo belangrijk: ik kan deze ontwerpen zelf realiseren!

Ik werk met massief hout, plaatmaterialen als MDF en multiplex, fineer en hergebruikte objecten. Ik combineer de natuurlijke uitstraling van hout  met een speelse, moderne vormentaal. Mijn meubels moeten passen in hun omgeving en natuurlijk functioneel zijn;  dit alles maakt mijn meubels een aanwinst voor uw huis.

Ik studeerde in 2006 af aan de TU Delft als restauratie-architect. Na enkele jaren dit vak te hebben uitgeoefend, voelde ik de behoefte zelf ook echt iets te máken. Ik ging in deeltijd de opleiding tot meubelmaker volgen bij het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. In 2011 behaalde ik mijn diploma als meubelmaker en richtte ik Deuvel Design op.

Denkt u dat ik iets voor u kan betekenen, bel of mail me dan voor een vrijblijvend eerste gesprek. Dan kan ik uw meubel-dromen vertalen naar schetsen en u de materialen laten zien waarmee ik werk.
Als er een duidelijk beeld is ontstaan van uw voorkeuren, functionele eisen en budget, zal ik thuis één of meerdere schetsontwerpen maken en op basis hiervan een offerte schrijven.
Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht zullen we nog één of meerdere keren om de tafel zitten voor de uitwerking van het ontwerp.

In de professionele werkplaats kan ik de (meeste) ontwerpen voor u realiseren. Hiervoor gebruik ik moderne machines én ambachtelijke technieken. Als de materialisatie of de schaal van de opdracht er om vraagt, zal het werk deels uitbesteed kunnen worden aan andere vakmensen in mijn netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *